Gel za dezinfekciju ruku s Aloe Verom!

Naručite i uštedite!
Zatvori

Brandovi

U našoj ponudi pronađite ekskluzivne brandove dermokozmetike i make upa. Svjetski poznati brandovi i njihovi najpoznatiji proizvodi idealni su za rješavanje različitih problematika kože lica i tijela.

Brandovi
Reviderm

Reviderm

REVIDERM filozofija istinske njege utemeljena je na našem uvjerenju da je svakoj koži potrebno prići individualno imajući u vidu sve njene potrebe te pronaći cjeloviti pristup koji će dovesti do poboljšanja prirodne funkcije kože i rezultata kojem težimo: zdrave, sjajne kože.

Naš put se zove True Care – istinski oblik njege.

Saznaj više
Mesoestetic

Mesoestetic

Globalni lider u sektoru medicinske kozmetike i estetske medicine.


“Na ovu razinu su nas doveli samo izvrsnost našeg rada, predanost istraživanju i inovacijama te dokazana učinkovitost naših proizvoda.”

Joan Carles Font, CEO MesoEstetic

Saznaj više
Filorga

Filorga

Vrhunska, francuska anti-age kozmetika te jedna od prvih kozmetika na svijetu nadahnuta estetskom medicinom. Filorga kombinira učinkovitost estetske medicine i zadovoljstvo korištenja neinvazivnih kozmetičkih rješenja. Posebnost proizvoda leži u ekskluzivnom kompleksu NCTF koji je patentiran i ključan sastojak svih proizvoda, a djeluje na sve parametre starenja kože.

Saznaj više
Reviderm Skin Jewels

Reviderm Skin Jewels

Make up linija potpuno je nježna prema koži. Proizvode mogu koristiti i osobe sa problematičnom i osjetljivijom kožom te se može nanositi i nakon tretmana za lice. Kombinacija ultra finih mikro čestica minerala i vrijednih sastojaka (poput dijamantne prašine) te uvažavanje individualne teksture svake kože rezultirali su linijom koja je „skin friendly“ ali ujedno daje i profesionalne rezultate prekrivanja.

Saznaj više
Elizabeth Arden

Elizabeth Arden

Od 1910. godine Elizabeth Arden ohrabruje žene da brinu o svojoj ljepoti i zdravoj koži te im nudi raznovrsne proizvode za njegu kože koji su dokazano učinkoviti. Legendarna vizionarka bila je daleko ispred svoga vremena te je podržavala sinergiju tehnologije s ljepotom i njegom, a toj misiji brand teži i danas. Ovi luksuzni i učinkoviti proizvodi spoj su praktične ljepote i tradicije duže od 100 godina.

Saznaj više
Davines

Davines

U Davinesu od samih početaka vjeruju u koncept održive ljepote kako bi se poboljšao život svakog pojedinca. Stil inspiriram jednostavnošću, skladom i dobrim ukusom, ali i slavljenju različitosti smatra se alatom kojim se izražava jedinstvenost. Ljepota koja dolazi iz održivih izvora vidljiva je i u odabiru ekološkog pakiranja te u korištenju obnovljive energije, stoga ponosno nose naziv certificirane „B Corp“ kompanije.

Saznaj više
La Prairie

La Prairie

Ekskluzivni švicarski brand od svojih se početaka fokusirao na stvaranje inovativnih formula koje se bore protiv starenja kože. Osnovu svih La Prairie proizvoda čini najsuvremenija biotehnologija za obnavljanje energije u stanicama i ekskluzivni sastojci – kavijar, zlato i platina. Inovativan pristup i samo najbolji sastojci stvorili su proizvode čiji su rezultati bez presedana.

Saznaj više
Bagatin Medical

Bagatin Medical

Bagatin Medical novi je brand Poliklinike Bagatin koji čine proizvodi hrvatske proizvodnje i provjerene kvalitete. U suradnji s hrvatskim laboratorijima stvaraju se proizvodi od važnosti za medicinsku, ali i svakodnevnu uporabu. Kupnjom Bagatin Medical proizvoda dio zarade ostvarene do 30.6. donirat će se Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“.

Saznaj više
Povratak na vrh